Bent u niet tevreden met het product of met de bestelling? Vanaf het moment dat u de bestelling / product heeft ontvangen heeft u 14 dagen het recht de bestelling kosteloos retour te sturen.

Om een bestelling retour te zenden zullen alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, de originele verpakking mag niet beschadigd zijn, de artikelen dienen onbeschadigd én ongebruikt te zijn. Wanneer er schade is ontstaan aan de producten die retour worden gestuurd  zijn wij gerechtigd de schade te verrekenen met het terug te storten bedrag.

Retour recht/herroepingsrecht

  1. Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dan kunt u het modelformulier voor herroeping invullen en toevoegen aan uw retourzending.
  2. Op het moment dat Hair Mix Nederland de retourzending heeft ontvangen zult u het volledige bedrag retour ontvangen via het rekeningnummer waarmee is betaald.
  3. Wanneer slechts een deel van de bestelling retour gestuurd wordt, wordt het totaalbedrag van de retour gezonden artikelen terugbetaald.

 

Retourneren gaat altijd via de volgende manieren:

Om onze diensten en service te optimaliseren vragen wij bij het retour zenden van een bestelling altijd contact op te nemen met Hair Mix Nederland via het volgende email adres: klantenservice@hairmix.nl.

Bij uw bestelling kunt u een retourlabel vinden. Gebruik het retourlabel altijd wanneer u de bestelling wilt retourneren.