Belangrijk nieuwsbericht rondom het corona virus

Hoe gaat Hair Mix Nederland om met het Corona virus

Het zal niemand ontgaan zijn dat er landelijk verschillende nieuwe maatregelen zijn genomen.
Dit heeft veel impact op verschillende onderdelen van de maatschappij, ook bij Hair Mix zullen wij enkele maatregelen moeten nemen.
Vooralsnog zijn alle Hair Mix vestiging geopend maar wij hanteren streng de richtlijnen van het RIVM. Voor meer informatie www.RIVM.nl.

Mocht je één van de zeven Hair Mix vestingen bezoeken dan vragen wij iedereen om de onderstaande richtlijnen op te volgen:
✅ Zorg voor minimaal 1.5 meter afstand tussen iedereen die aanwezig is in een Hair Mix vestiging.
✅ Geen hand op handcontact
✅ Bij een bezoekje aan Hair Mix mag je er vanzelfsprekend vanuit gaan dat alle onderdelen die je met hand aanraakt zijn gedesinfecteerd. Denk hierbij aan het pinapparaat of deurklink.
✅ Wij geven de voorkeur aan betalingen via de pin. Bij een contante betaling vragen wij aan iedereen om het geld op de toonbank neer te leggen. Onze collega pakt zelf het geld op en zal daarna op dezelfde wijze het wisselgeld op de toonbank neerleggen. Het belangrijkste is dat hand op hand contact hiermee wordt voorkomen.

Alvast bedankt voor het opvolgen van de bovenstaande maatregelen. Alleen met het opvolgen van de bovenstaande richtlijnen kunnen wij een zorgeloos bezoekje garanderen aan een Hair Mix vestiging.

 

Gewijzigde openingstijden:

Vanaf maandag 30 maart 2020 hanteren wij gewijzigde openingstijden.

Maandag geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur ( geen koopavond meer)
Woensdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag geopend van 12:00 tot 20:00 uur
Vrijdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Zaterdag en zondag zijn alle vestigingen gesloten.